Skaffa något extra till din hund

Hundar är människans bästa vän. Därför måste vi se till att ta hand om de väl och framförallt skydda de extra mycket under kalla månader.

Ett varmt hundtäcke kan göra under

När det är kallt ute, som det ofta är under vinterhalvåret, är det viktigt att hålla hunden varm. Likt som människor kan hundar få riktigt seriösa hälsoproblem om de utsätts för mycket kyla. Det gäller framförallt de mindre hundarna och valpar. Täcket måste sitta rätt för att skydda ordentligt. Men det behöver inte bara vara en funktionsfördel. Du kan även skaffa ett täcke som matchar din egna stil. Då syns det att ni hör ihop.

Skydda även din hund under sommaren. Det är farligt för hundar att uppleva för mycket värme. Lämna aldrig hundar ensamma i bilen oavsett om det är varmt eller kallt ute.

Lyxa till det med ett fint koppel och halsband

Motsvarigheten till modestilar för människor blir som sagt ett snyggt koppel eller halsband. Trots att det inte används alltför ofta kan det här vara en fin symbol för att skämma bort din hund lite extra mycket. Ännu bättre blir om du ger hen lite hundgodis också.